รองศาสตราจารย์ ดร.วัฒน์สิทธิ์ ศิริวงศ์ ประธานหลักสูตรวิทยาศาสตร์สาธารณสุข (ระดับปริญญาโทและเอก) วิทยาลัยวิทยาศาสตร์สาธารณสุข จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย ได้รับเกียรติในการกล่าวปาฐกถา หัวข้อ  "ความร่วมมือในการขับเคลื่อนความปลอดภัยสู่สุขภาวะในการทำงานที่ดีอย่างยั่งยืน" (Wellwork & Wellbeing: Thriving Together) ในงานงานสัปดาห์ความปลอดภัยประจำปี 2566 หรือ Chula Safety 2023 ภายใต้แนวคิด “Wellwork & Wellbeing: Thriving Together ร่วมสร้างความปลอดภัยสู่สุขภาวะในการทำงานที่ดีอย่างยั่งยืน”

รายละเอียดเพิ่มเติม

พบกับข่าวสารและการประชาสัมพันธ์ต่างๆของวิทยาลัยฯในรอบเดือนที่ผ่านมา

ทีมข่าว “บอกเล่า CPHS”

On behalf of the College, we would like to thank you for your interest in our curriculum We are pleased to inform you that you have been accepted to join our Program in the 1st Se/ Trimester, the academic year 2023
As the forthcoming academic year is scheduled to start December 4, 2023 (Public Health) - January 5,2024 (Public Health Sciences), Completed First Registration within first week of November, 2023 & Payment within 3rd Week of November , 2023.
All new  students are invited to join the Online Orientation Program @ CPHS Meeting Room 11th FL, Sappasartvachaya Building (Opposite MBKK CENTER) and Zoom Conference (Reasonable case only) on November 21, 2023 (Public Health) - December 18,2024 (Public Health Sciences) 8.30-17.00 hr